За радост за някои и ужас за други, но четири от най-колоритните

...
За радост за някои и ужас за други, но четири от най-колоритните
Коментари Харесай

Връщат четири жени обратно във „Фермата“


За радост за някои и смут за други, но четири от най-колоритните участнички в този сезон на „ Фермата “, които след тежки борби отпаднаха от играта, получиха втори късмет да се завърнат. Христина, Радилена и близначките Ива и Йоана се появиха с багажа си на арената за борби и чуха от водещия Иван Христов, че една от тях ще има опцията още веднъж да се бори за победа и за огромната премия от 100 000 лв..

Те ще се изправят между тях в три поредни борби. От тях двете с най-голям точков резултат ще продължат напред и ще се борят в още три борби една против друга. Тази, която надвие другата в две от три игри, ще бъде оповестена за победителка в дуела, и справедливо ще се завърне във „ Фермата “.

До дуела, който по традиция ще се организира в неделя вечер, момичетата ще живеят тайно в къщичките на дуелистите, без останалите участници да са наясно за наличието им. Изявяващи се като „ партизанки “, те ще би трябвало да си набират храна, като влизат скрито в рамките на фермата.

Преди да се насочат към новия си дом, четирите девойки имаха единствено няколко минути, в които да сложат в предоставените им чували всички неща от багажа си, които желаят да вземат със себе си.

Христина, Радилена и близначките Ива и Йоана имат възможността да се върнат в шоуто, поради прекомерно бързото елиминиране на дамите във „ Фермата “. За да има баланс на половете екипът е решил една от тях да получи втори късмет, като водещите са преценили, че последните три отпаднали дами го заслужават. Тъй като обаче емигрантката Нина се е отказала, тя предоставила тази опция на близначките Ива и Йоана.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР